Prepaid simkaart opwaarderen

  1. Home
  2. Voordelen
  3. Prepaid simkaart opwaarderen

Met gemak de prepaid simkaart opwaarderen

Bij een prepaid simkaart ontkomt u er niet aan dat deze opgewaardeerd moet worden. In tegenstelling tot een abonnement heeft u een eenmalig tegoed wat opgaat naar de mate van uw verbruik. Hoe meer data u nodig heeft en hoe meer u belt, hoe sneller het tegoed op gaat. Bij een abonnement wordt het op een vast moment maandelijks weer voor u geregeld, maar bij een prepaid simkaart heeft u dat zelf in de hand. Het grote voordeel is dat u niet onnodig tegoed weggooit waar u wel voor heeft betaald. Maar hoe dat opwaarderen werkt? Dat leggen we u graag uit.

Simkaart opwaarderen zonder gedoe

Vroeger moesten we naar de supermarkt of een telefoniewinkel om een bonnetje te kopen met het nummer om het tegoed op te waarderen. Dat is gelukkig einde verhaal. Bij Freetime Telecom hebben we het u veel gemakkelijker gemaakt. Online kunt het tegoed opwaarderen zonder te moeten bellen en een ellenlang nummer in te typen.

Wilt u helemaal niet meer opwaarderen? Dan hebben we het nóg gemakkelijker: automatisch opwaarderen. U kunt aangeven bij welk minimum tegoed het automatisch opgewaardeerd moet worden. Zo zit u nooit zonder tegoed en bent u altijd bereikbaar, zonder dat u er moeite voor moet doen. U krijgt altijd vooraf een bericht voordat het bedrag wordt afgeschreven. Geen zorgen, u kunt een limiet instellen om te voorkomen dat het tegoed vaker wordt opgewaardeerd dan u zou willen.

Online prepaid simkaart opwaarderen

Geen gebel meer om lange nummers in te voeren, maar met enkele klikken op de knop bent u altijd met een opgewaardeerde prepaid simkaart op pad. Log in met uw account op Freetime Telecom en bevestig uw voorkeuren. Lukt het eerste keer opwaarderen niet helemaal? Geen zorgen, wij staan voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact op en we regelen het direct voor u!

Menu