Prepaid simkaart onbeperkt geldig

  1. Home
  2. Voordelen
  3. Prepaid simkaart onbeperkt geldig

Prepaid simkaart onbeperkt geldig

We hebben het eerder al gehad over het verschil tussen een abonnement en een prepaid simkaart en er is een voordeel dat met kop en schouders wint: onbeperkt beltegoed. Met een abonnement krijgt u iedere maand het afgesproken aantal belminuten en een databundel, maar als u dat niet opmaakt in een maand is het weg. U neemt het niet mee naar de volgende maand, terwijl u daar al wel voor heeft betaald. Dat is natuurlijk zonde. Bij Freetime Telecom krijgt u daarom een prepaid simkaart die onbeperkt geldig is. De perfecte uitkomst als u niet alle maanden van het jaar gemiddeld evenveel data verbruikt.

Wanneer is een prepaid simkaart onbeperkt geldig?

Een prepaid simkaart is niet altijd onbeperkt geldig. Iedere provider stelt daar andere voorwaarden aan en ‘onbeperkt’ is niet altijd letterlijk zo. Vaak wordt een jaar aangehouden. Binnen die tijd moet u uw bundel hebben opgemaakt, anders komt het te vervallen. U heeft wel de mogelijkheid om het tegoed te behouden, maar dan tegen een kleine meerprijs. Bij Freetime Telecom heeft u een prepaid simkaart die écht onbeperkt geldig is. De enige voorwaarde die daarbij hoort is dat u de simkaart regelmatig gebruikt. Zo kunt u zelfs een leven lang met dezelfde prepaid simkaart door!

Prepaid simkaart onbeperkt geldig aanschaffen

Wilt u ook graag een prepaid simkaart die onbeperkt geldig is? Dan kunt u deze gemakkelijk aanschaffen bij Freetime Telecom. Onze naam zegt het al, onze producten staan los van de tijd en zullen u eindeloos dienen! Of u nu gaat voor een onbeperkt geldige simkaart, of eentje die maar tijdelijk bedoeld is, bij Freetime Telecom zit u altijd voordelig. Weet u nog niet helemaal zeker welke simkaart het beste bij u past of heeft u vragen over de werkwijze? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag bij het vinden van het matchende product!

Menu