Prepaid simkaart met nummerbehoud

  1. Home
  2. Voordelen
  3. Prepaid simkaart met nummerbehoud

Prepaid simkaart met nummerbehoud samenstellen

Heeft u al een nummer dat bij uw familie en kennissen bekend is en wilt u dat niet kwijtraken wanneer u een nieuwe simkaart aanschaft? Dan is het mogelijk een prepaid simkaart met nummerbehoud aan te vragen. Op die manier houdt u het nummer dat al bekend is en hoeft u zelf ook niet steeds een nieuw nummer te onthouden.

Bij het samenstellen van de prepaid simkaart heeft u nog meer opties, want u kunt net als bij de normale simkaart de databundel en natuurlijk de belminuten en het aantal berichten bepalen. Weet u nog niet zo goed wat het verbruik precies is? Dan zijn er allerlei tools om dit op voorhand te berekenen. Heeft u nog vragen of twijfels over het verbruik? Dan helpen wij u graag verder bij het maken van de beste keus!

Het gemak van een prepaid simkaart met nummerbehoud

Bij het aanschaffen van een nieuwe prepaid simkaart lijkt het soms het makkelijkste om een nieuwe zonder nummerbehoud aan te vragen, maar op de lange termijn is dit te betwijfelen. Het vergt wat regelwerk om ervoor te zorgen dat iedereen binnen uw netwerk zo snel mogelijk het nieuwe nummer kent.

U wilt voorkomen dat mensen die u willen bereiken op een geblokkeerd nummer stuiten. Daarnaast kost het voor uzelf altijd meer werk en energie om alle nummers weer opnieuw in te stellen. Heeft u maar enkele mensen die u nodig heeft? Dan is het wel een geschikte optie.

Een prepaid simkaart met nummer kiezen

Gaat u voor het beste resultaat op de lange termijn? Dan raden we het zeker aan een prepaid simkaart met nummerbehoud aan te vragen. Op die manier is het altijd geregeld dat de mensen u kunnen bereiken en natuurlijk ook andersom. Wilt u graag een prepaid simkaart met nummerbehoud aanschaffen? Wij regelen het papierwerk voor u. Neem gerust contact op en we helpen u graag verder!

Menu