Prepaid simkaart kopen

  1. Home
  2. Voordelen
  3. Prepaid simkaart kopen

Prepaid simkaart kopen

Een prepaid simkaart kopen klinkt als iets wat we vroeger voor de kinderen kochten, maar ook tegenwoordig is het nog steeds een uitkomst voor velen. We leggen nog even kort uit wat een prepaid simkaart is. Het grote verschil tussen een prepaid simkaart en een abonnement is dat een abonnement een vast contract is, en dat een prepaid simkaart los gekocht kan worden. U zit nergens aan vast en het tegoed is vaak tot wel een jaar houdbaar. Als u dus niet veel data of belminuten nodig heeft, is een prepaid simkaart de ideale uitkomst. Daar komt nog eens bij dat u tegenwoordig bij een abonnement voor een telefoon boven de €250,- een BKR-registratie krijgt. Niet zo gunstig als u bijvoorbeeld nog een woning wilt kopen of een auto wilt leasen.

Prepaid simkaart goedkoop aanschaffen voor op reis

Maar niet alleen voor de mensen die de mobiel niet zoveel gebruiken is een prepaid simkaart interessant. Ook voor reizigers is het de ideale uitkomst. Met abonnementen is er vaak het probleem dat het in het buitenland veel duurder wordt, of het internet werkt gewoon niet mee. U kunt voor u op reis gaat een prepaid simkaart kopen. Dat is handig om erbij te houden, of om direct te gebruiken wanneer u op bestemming aankomt. Zo voorkomt u dat u bij thuiskomt wordt opgewacht door de hoge rekening. Bij ons krijgt u namelijk een prepaid simkaart die u over de hele wereld kunt gebruiken tegen lage kosten.

Online prepaid simkaart kopen

Wilt u een prepaid simkaart goedkoop aanschaffen? Bij Freetime Telecom helpen we u bij het vinden van de simkaart die bij u past. Geef online aan wat u verwacht van de prepaid simkaart en wij bieden de beste match. Wilt u graag meer weten of heeft u nog een specifieke vraag? Neem gerust contact op en we helpen u graag verder!

Menu