Prepaid simkaart buitenland

  1. Home
  2. Voordelen
  3. Prepaid simkaart buitenland

Prepaid simkaart naar het buitenland meenemen

Heeft u het geluk om voor een langere tijd naar het buitenland te gaan? Dan heeft u vast al nagedacht over uw mobiel. Tegenwoordig zijn er enkele providers die het mogelijk maken om goed bereikbaar te zijn in het buitenland tegen een niet al te hoog tarief, maar vaak is het een hoop gedoe om het huidige abonnement om te schakelen naar een andere samenstelling. Om die redenen is het steeds populairder om een buitenlandse prepaid simkaart aan te schaffen. Zo heeft u altijd een simkaart die werkt in het buitenland en waarmee u onbezorgd kunt bellen en internetten. Dat scheelt weer zorgen om te hoge rekeningen bij thuiskomst.

Buitenlandse prepaid simkaart aanschaffen

Een buitenlandse prepaid simkaart aanschaffen kunt u op plaats van bestemming doen, maar ga wel goed geïnformeerd op pad. Het is natuurlijk ook mogelijk om dat in Nederland te regelen, dan weet u zeker dat u bij een veilige partij zit en dat er geen miscommunicatie kan plaatsvinden. Daarnaast hoeft u bij het boarden niet meer te denken aan het regelen van de buitenlandse prepaid simkaart, maar kunt u onbezorgd op pad gaan. Bij Freetime Telecom zorgen wij ervoor dat u bereikbaar bent in het buitenland en dat u altijd internet kunt gebruiken. Ideaal als u op zoek bent naar een bepaald restaurant of een mooie bezienswaardigheid.

Prepaid simkaart voor het buitenland bestellen

Een buitenlandse prepaid simkaart aanschaffen is een goede keus als u naar een land gaat waar geen goed Engels wordt gesproken of een andere taal die u niet beheerst. Het is makkelijker om door de lokale bedrijven opgelicht te worden en u weet vaak niet precies wat u nu eigenlijk koopt.

Bij Freetime Telecom helpen we u daarom bij de aankoop. We kijken naar wat u precies nodig heeft en alles wordt uitgelegd over het gebruik en het opwaarderen. Komt u er in het buitenland niet uit? Dan heeft u altijd de mogelijkheid om een Nederlander te spreken die u verder helpt. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Menu