Mobiel internet buitenland

  1. Home
  2. Voordelen
  3. Mobiel internet buitenland

Mobiel internet buitenland

Mobiel internet buitenland – Reizen in het buitenland is heerlijk om een heleboel redenen. Lekker ontspannen nieuwe culturen en plaatsen ontdekken, of juist voor werk op kantoor in een koud land, het kan allemaal. Waar u ook zit, u wilt wel bereikbaar zijn voor familie en voor collega’s indien nodig. De Nederlandse providers laten het niet altijd toe om makkelijk data te gebruiken in het buitenland. Het resultaat is een torenhoge rekening wanneer u thuiskomt en daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Freetime Telecom heeft daarom mobiel internet dat geschikt is voor het buitenland. U kunt gemakkelijk een aparte kaart kopen met alleen de databundel, zodat u altijd overal ter wereld kunt surfen op het web.

Mobiel internet prepaid voor de mobiele telefoon

Bent u al in het buitenland? Dan heeft u de mogelijkheid om een prepaid kaart te halen op bestemming, maar dan loopt u het risico op miscommunicatie met de lokale mensen. Bij Freetime Telecom heeft u altijd beschikking tot Nederlandse werknemers die u het product kunnen aanbevelen dat het beste bij de situatie past. Gemakkelijk online opwaarderen en geen gedoe met bonnetjes en het bellen van een nummer. Houd daarnaast in uw account bij hoeveel data u nog over heeft en geniet zo onbezorgd van de vakantie.

Altijd online met mobiel internet in het buitenland

Gaat u voor een lange tijd naar het buitenland? Dan is het ook interessant om de databundel automatisch op te laten waarderen bij een bepaald minimum dat u heeft ingesteld. U krijgt altijd op tijd een bericht wanneer het bijna op is, zodat u overzicht houdt van de stand van zaken. Zo zit u nooit meer zonder mobiel internet in het buitenland en kunt u veilig verder. Het instellen van het automatisch opwaarderen kunt u allemaal regelen in uw persoonlijke account bij Freetime Telecom.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag persoonlijk verder!

Menu