Extra simkaart

  1. Home
  2. Voordelen
  3. Extra simkaart

Extra simkaart om privé en werk gescheiden te houden

Werk en privé raakt steeds meer versmolten in de huidige maatschappij. We zijn allemaal druk met werk, maar moeten toch ook bereikbaar zijn voor het thuisfront en af en toe in contact blijven (al is het voor het doorgeven van de boodschappen). Toch is het wel vervelend als u altijd met twee telefoons moet rondlopen. Het is onpraktisch en irritant, maar u heeft weinig keus als u voor het werk een aparte mobiel nodig heeft. Gelukkig is daar een oplossing voor: een extra simkaart. We horen u al denken ‘dan moet ik zeker elke keer wisselen?’ Ja, maar niet op die manier. Het wisselen gebeurt namelijk in de telefoon. Steeds meer telefoons bieden deze mogelijkheid al en het houdt niets meer in, dan dat er twee simkaarten in de telefoon zitten. Met een druk op de knop kunt u wisselen van privételefoon, naar werktelefoon. Geen zorgen over de data, dit is allemaal compleet gescheiden.

Snel schakelen dankzij de extra simkaart

Op het begin is het natuurlijk altijd even wennen, maar dankzij de 2e simkaart hoeft u niet meer moeilijk te sjouwen met allerlei telefoons. Op het beginscherm van de telefoon kunt u selecteren welke simkaart u wilt gebruiken en de complete inhoud wordt daarnaar aangepast. Ideaal! Houd voortaan altijd het werk en privé gescheiden dankzij de extra simkaart!

Nooit meer twee telefoons, maar wél twee simkaarten

Het gezeul met twee mobiele telefoons is eindelijk voorbij. Met een extra simkaart is het probleem voor altijd opgelost. Het kon nog wel eens lastig te zijn om elke keer weer de werktelefoon te moeten leren kennen, want het is vaak niet dezelfde als uw eigen telefoon. Daarnaast heeft u de eeuwige strijd om welke mobiel u bij zich gaat houden tijdens een dagje weg. Wilt u ook een georganiseerde telefoon? Bestel uw 2e simkaart, of neem contact met ons op en we helpen u persoonlijk verder!

Menu