Over Freetime Telecom

FreeTime Telecom; de meest interessante SIM-Only Provider

FreeTime Telecom is de leverancier van een zeer geavanceerde SIM kaart. Deze SIM kaart wordt geleverd in samenwerking met internationaal opererende leveranciers. van communicatie producten en diensten. Het doel hiervan is om voor de gebruiker van wereldwijde telecommunicatie diensten, deze tegen zo laag mogelijke kosten aan te bieden. De diensten worden geleverd op basis van geavanceerde SIM kaart-technologie.

Het basisproduct is een SIM kaart met een reeks van lokale nummers. Daarbij roaming overeenkomsten in één SIM kaart.  De gebruiker van de kaart kan met zijn mobiele telefoon in alle landen tegen  lage kosten communiceren.

Besparingen tot 90% zijn mogelijk. Hierbij zijn alle nummers met elkaar verbonden, zodat het niet uitmaakt op welk nummer men wordt gebeld.

De SIM-kaart is rijk aan diensten rond spraak, SMS, DATA en bellen via internet (VoIP).

De marketing van FreeTime Telecom zal zich richten op het gebruiken van goedkope telefoon- en datadiensten door specifieke doelgroepen. Hierbij te denken aan de zakelijke gebruiker, de regelmatig reizenden,  de backpacker, etc. en de bedrijven met vestigingen in verschillende landen.

De SIM kaart met bij voorbeeld de Frequent Flyer Bundel geeft grote voordelen. De bundel met een gebruiksduur van 12 maanden, is bedoeld voor de zakelijke reiziger. Tijdens het regelmatig reizen is de geldigheid van bundels van b.v. 30 dagen, dan geen probleem meer. Wat bij andere providers vaak een probleem is.

Of voor de onderneming, welke eventueel moet inspelen op de Brexit en behoefte heeft aan een SIM kaart met een Nederlands, UK, Duits en Pools nummer in één SIM kaart.

De SIM kaart is bovendien ideaal als tweede SIM kaart in een dual SIM telefoon.

De FreeTime SIM kaart in vergelijking met de andere aanbieders.

Menu